Teresa Broseta
Literatura Infantil y Juvenil

Germans fins en la sopa!

De vegades, les famílies són com els cigrons: si n’hi ha massa en la sopa, et pots ennuegar. I si no, que ho diguen a Carlota: avis, pares, nóvios, nóvies, germans, germans postissos … Tots barrejats en una casa. Què et pot esperar d’un estiu així?

Literatura Infantil y Juvenil

L'herència pirata

Virgili Llorer és un animal de costums, fins que un dia el seu món es capgirarà per l’arribada d’una carta amb el testament d’un pirata. Carlota, decidida i amb sentit comú, el portarà de la mà en el seu viatge cap a una vida nova. Els trigèmins, personatges esperpèntics, li serviran d’espill...

Literatura Infantil y Juvenil

¡Hermanos hasta en la sopa!

A veces las familias son como los garbanzos: si hay demasiados en la sopa, te puedes atragantar. Y si no, que se lo digan a Carlota: abuelos, padres, novios, novias, hermanos, hermanastros… Todos revueltos en una casa. ¿Qué se puede esperar de un verano así?

Un libro sobre la importancia...

Literatura Infantil y Juvenil

¡Hermanos hasta en la sopa! (eBook-ePub)

Durante su veraneo en Asturias, Carlota piensa que, más que una familia, la suya es un puzzle de familias distintas. Y es que en la casa donde pasa sus vacaciones no le queda más remedio que convivir con diecinueve personas más.

¿Alguien puede encontrar esto...
Top